top of page

PRIVACYBELEID

 

Onze klantendienst


Bij DMK Benelux vinden we het heel belangrijk dat onze klanten (super) tevreden zijn. U mag ons altijd contacteren in geval van vragen, opmerkingen of klachten. 

 


Privacy & Veiligheid

We (in "we" als DMK Benelux-verdeler) gebruiken jouw persoonlijke informatie alleen voor doeleinden die rechtsreeks verbonden zijn met je behandelingen en aankopen van producten. Geensinds worden onze klantengegevens gedeeld met derden! Informatie over onze klanten is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf en we doen er niet aan om het aan anderen te verkopen.

 

Wanneer het om een paramedische begeleiding zou gaan en we contact zouden moeten opnemen met jouw dermatoloog, dan wordt dit ten eerste besproken met jou en ten tweede gebruiken we jouw gegevens alleen met jouw uitdrukkelijke toestemming op dat specifieke moment. 

Indien je een review zou doorsturen, kan deze indien gevraagd, als anoniem op de site worden weergegeven. Indien je dit niet persé aangeeft , dan wordt enkel je voornaam gepubliceerd.

We hebben andere bedrijven en personen als partner om namens ons functies uit te voeren. Voorbeelden hiervan zijn het uitvoeren van bestellingen, het bezorgen van pakketten, het verzenden van post en e-mail, het verwijderen van repetitieve informatie uit klantenlijsten, het analyseren van gegevens, het bieden van marketinghulp, het verwerken van creditcardbetalingen en het bieden van klantenservice. Ze hebben toegang tot persoonlijke informatie die nodig is om hun functies uit te voeren, maar mogen deze niet voor andere doeleinden gebruiken.

Anders dan hierboven uiteengezet, ontvangt u een kennisgeving wanneer informatie over u mogelijk naar derden zou gaan en kunt u er op dat moment voor kiezen om de informatie niet te delen.

Onze website kan links bevatten naar andere websites die door derden worden beheerd. We doen geen verklaringen of garanties met betrekking tot de privacypraktijken van websites van derden en we zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid of de inhoud van websites van derden. Websites van derden zijn verantwoordelijk om u te informeren over hun eigen privacypraktijken.

In het onwaarschijnlijke geval dat wij sommige of al onze activiteiten aan een andere partij verkopen of anderszins vervreemden, behouden wij ons het recht voor om uw informatie over te dragen als onderdeel van verkochte of afgestoten activa en stemt u in met een dergelijke overdracht.

E-mail

Als u geen e-mail of Nieuwsbrief van ons wilt ontvangen, past u uw account aan om dit te weerspiegelen door "Afmelden" te selecteren in (het menu) de Nieuwsbrief.

Veranderingen in het Privacybeleid

Mogelijk moeten we dit Privacybeleid in de toekomst wijzigen, bijvoorbeeld om wijzigingen in de wet weer te geven, wijzigingen in het soort services of informatie die we u aanbieden of van u verzamelen, of om fouten te corrigeren. We zullen proberen dergelijke wijzigingen tot een minimum te beperken. We raden u aan dit beleid van tijd tot tijd te controleren om te zien of het is gewijzigd. We vermelden altijd onderaan dit beleid de datum waarop het voor het laatst is bijgewerkt. Als u onze services blijft gebruiken na wijzigingen in ons privacybeleid, bent u gebonden aan die wijzigingen.
 

Laatste aanpassing dd 02 september 2019

bottom of page