Behandelingen & Resultaten

REINIGING & EXFOLIATION

1

HET MASKER

2

TRANSDERMALE
INFUSIE

3

HET RESULTAAT

4

DMK PARAMEDISCHE HUID REVISIE levert schitterende resultaten bij verschillende dermatologische problemen. Het unieke concept van de ENZYME THERAPIE geeft aan iedereen de kans om met een "nieuwe" gezonde huid door het leven te gaan, zonder invasieve of chirurgische ingrepen.

HUID REVISIE wordt toegepast bij

acne, atopische dermatitis, rosacea, huidschimmel, littekens, spinnewebjes, cellulitis, slappe huid, hyperpigmentatie, droge huid, gebarsten huid, zonnebrand, brandwonden, post-operatief, ontstoken en geïrriteerde huid, reactieve huid, de vale "managershuid" , problemen van het ooggebied (kringen, wallen, roodheid ...), donkere plekken, ...

HUID LIFTING wordt toegepast bij

een slappe, hangende huid (bijvoorbeeld na gewichtsverlies of operatie), verouderde huid.

MEDI PEDI® is specifiek ontwikkeld voor

de eeltige, gebarsten , gekloofde huid van de voeten. Met de Medi Pedi® worden de meest gehavende voeten terug zacht!

DMK hanteert verschillende protocollen met de DMK Enzyme Masques en de DMK Peelings. 

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Wanneer je met een DMK HUID REVISIE KUUR start, zal de DMK Specialist je belangrijkste probleemzones bepalen, de huid grondig beoordelen vanuit een functioneel en structureel inzicht en een op maat gemaakt behandelingsplan opstellen.  Daarbij worden dan verschillende DMK-formules gecombineerd, gevolgd door ons kenmerkend Enzyme Therapie Masker. Het is dus zeker niet zoals een reguliere schoonheids/gelaatsbehandeling, we maken het verschil door dingen anders te doen. 

De eerste vier tot vijf behandelingen hebben een voorbereidende functie. Het is heel belangrijk dat de huid op een correcte manier wordt voorbereid zodoende de meest optimale werking van de Enzyme Therapie te verkrijgen en ook om heftige reacties te voorkomen.

Regelmaat is de boodschap! Je zal dus, zeker in het beginstadium, wekelijks een afspraak moeten kunnen inplannen voor je behandeling.

En natuurlijk, ook niet onbelangrijk, moet je geen wonderen verwachten van 1 behandeling. De (blijvende) resultaten zoals in de voorbeelden hieronder worden behaald over periodes van 3 tot 6 maanden.