FAQ

Veelgestelde vragen

Kan ik de DMK-producten ook in de supermarkt, winkel of elders kopen?


Ons antwoord hierop is een absolute "Nee". Deze huidproducten zijn uniek en speciaal ontworpen in functie van & om in combinatie met de huidtherapiën te gebruiken. De aankoop van jouw specifieke producten gebeurt telkens op "voorschrift" van jouw DMK-specialist en deze kan je aanschaffen bij één van onze verkooppunten.
Zijn de DMK-behandelingen geschikt voor elk huidtype?


Ja, de specialist zal altijd een op maat gemaakt behandelplan voorstellen, na grondige analyse van jouw huid. Dit kan eventueel in samenspraak met je dermatoloog en/of huisarts.
Wie is Danné Montague-King ?


Danné was de eerste wetenschapper die de krachten van enzymen herkende voor de hydrolyse van dode cellen in de huid. Hij creëerde het inmiddels gerenommeerde Remove, Rebuild, Protect & Maintain-concept, dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop esthetiek nu in de hele industrie wordt benaderd. Hier kan je meer lezen over zijn werk https://danneking.wordpress.com/about/
Worden DMK producten op dieren getest?


DMK heeft nooit deelgenomen of betaald voor testen op dieren.
Voert DMK testen op dieren uit in landen waar het verplicht is?


DMK heeft nooit deelgenomen of betaald voor testen op dieren. Maar we zijn ons ervan bewust dat onze distrubuteur in China wettelijk verplicht is om al de ingevoerde producten te onderwerpen aan een serie testen. We hebben daaruit begrepen dat dit ook het gebruik van dieren voor gevoeligheidstests kan inhouden.
Zijn DMK producten vegan?


NeeN. We hebben verschillende producten, waaronder onze enzyme maskers, die formules bevatten met ei (bij-)producten.
Bevatten de producten van DMK parabenen?


Ja, sommige van onze producten bevatten parabenen. Hoewel DMK is gestart met het formuleren van bepaalde producten zonder parabenen, ondervinden we dat er gevoeligheden zijn omdat andere conserveringsmiddelen in hogere gehaltes moeten worden gebruikt om net zo effectief te zijn.
Welke producten worden niet aanbevolen voor zwangerschap?


Wij raden het gebruik van producten die salicylzuur bevatten, bijvoorbeeld Acu-Klenz, Acu-Klear en Pro Alpha 2, niet aan. Wij adviseren om producten met Cassia en kruidnagel te vermijden, bijvoorbeeld Quick Peel, Body Sculpting, Body Masque, Acu-Therm en Enzyme Masque #3. We raden ook aan om het gebruik van BP (Benzoyl Peroxide) producten en Aminodine te vermijden. Wij raden u aan om met uw arts te overleggen voordat u een van de DMK-producten tijdens de zwangerschap gebruikt en de EFA+ inneemt.

Heeft u nog vragen? contact@dmkbenelux.com